Tisztelt Partnerem!

Mészáros Attila vagyok, a Magalfém Kft. ügyvezető igazgatója.

Több mint 26 éve foglalkozom galvanizálással, továbbá fém megmunkálással, így bátran állítom, hogy a magas minőségű fémfelület kezelésébe, csak a megfelelő szakmai tapasztalat birtokában érdemes hozzáfogni.

Pályafutásom során 19 évig dolgoztam egy Pest megyei galvanizáló üzemben, ahol első kézből sajátítottan el a technológia elméleti ismeretanyagát és gyakorlati tapasztalatát.
2009-ben felkértek az elnöki pozícióra, mely során többek között három műszakban húsz dolgozó napi munkáját koordináltam, megteremtve ezzel számukra a szakmai és a folytonos termelésirányítási hátteret.

A cég megszűnése után kerültem a jelenlegi üzembe. Később, 2011-től az Elcon Kft. üzemvezetői pozícióját követően, 2013 szeptemberében megalapítottam saját cégemet, a Magalfém Fémfelületkezelő és Fémmegmunkáló Kft-t.

2014-től Németországba kezdtem exportálni a nagyon színvonalas SCHELL GMBH & CO KG szaniter gyártó cégnek, évi 150-200 ezer saját gyártású és krómozású alkatrészeket.

2015-ben megvásároltam az eddig bérelt galvanizáló berendezéseket is.
A cég területe 1500nm. Dolgozóink létszáma 18 fő, ezt a létszámot később bővíteni szeretném.
Az új üzemünkben 40 fő foglalkoztatását tervezzük, Érden a Fiastyúk utcában melynek területe:8,044nm telken egy 5,000nm-es kétszintes épület fog állni. Itt fog helyet kapni a galván üzem a lakatos gyártó üzen illetve az export gyártása is.
A közvetlen Szomszédságban lévő telkünkön aminek a mérete 5,000nm újabb 1,500nm területű kétszintes csarnok építését tervezzük. Ide telepítjük a már meglévő és az új porfestő üzemünket és annak kiszolgáló egységeit.
A felső szinten irodák és a kamion parkolóhoz tartózó szociális és pihenő helyiségek kerülnek kialakításra.
Továbbá készen áll az építésre egy 2500nm-es kamion parkoló,ennek tervei is birtokunkban vannak. A tervezett kivitelezési összeg: 170 Millió forint.

Köszönhetően a precíz és megbízható munkánknak mára a fémmegmunkáló ipar meghatározó szereplőjének mondhatjuk magunkat.
Legyen szó horganyzásról, eloxálásról, nikkelezésről, krómozásról, homokszórásról, porfestésről, felni javításról vagy éppen felni CNC esztergálásról, minden területen rugalmasan és magas szakértelemmel szolgáljuk ki hazai és külföldi partnereinket, hogy közös értéket teremtsünk, és céljainkat a hatékony megvalósulás irányába tereljük.
Partnereink száma ma már eléri a 200-at, az ország egész területéről járnak hozzánk.

Van egy lakatos üzemünk, ahol nagyon sok mindent gyártunk: többek között közlekedési táblákat, tábla bilincseket, Németországba exportált krómozott rézcsöveket, rengeteg tömeg cikket és kutyaboxokat.
Orvosi kezelőágyak, masszázságyak, kozmetikai székek szerkezeti részét gyártottuk egy cégnek. Ma már a teljes gyártását és forgalmazását mi végezzük klinikák, szállodák és gyógyfürdők részére.
További kiemelt referenciáink: CE minősítés az általunk gyártott termékekre, Amerikába szállított kutyaszállító repülős boxok.

Amire nagyon büszke vagyok, hogy hosszú évek óta már lovashintókat és saját tervezésű lovasszánokat is készítünk.
A kreativitás meghatározza hozzáállásunkat, így tudunk eleget tenni a legkülönfélébb elvárásoknak is, beleértve az egyedi tervezésű lovasszán kivitelezését, vagy bármilyen kovácsoltvas konstrukció megalkotását, az ügyfél elégedettségét az első helyre téve.

2017 szeptemberében megnyitottuk új üzemrészlegünket, a színterező üzemet, ahol a fiam saját tapasztalatait gyűjtve irányítja a részleget. A nálunk felületkezelt (horganyzott) alkatrészek festését is itt végezzük, valamint ágyaink, székeink szerkezetét, polcokat, kandalló vázakat, más cégek által beszállított termékek bérfestését végezzük.
Ezzel is biztosítva cégünk dinamikus fejlődését és annak pénzügyi stabilitását.

Szeretnénk családi vállalkozásként tovább bővülni, következő lépésünk az új csarnok megépítése. 2016-ban megvásároltuk az első ipari telket, a csarnok teljes tervezése elkészült, 2017 decemberében pedig megkaptuk a tervek hivatalos építési engedélyét is. A következő és egyben a legnagyobb lépés az építkezés lesz. Ez egy 1,2 Milliárdos beruházás.

Mind hazai és nemzetközi partnereink otthonait vagy akár irodáit volt már alkalmunk egyedivé tenni, így büszkén ajánljuk termékeinket és szolgáltatásainkat!
Remélem felkeltettem az érdeklődését, és ha igen kérem keressen bizalommal, mindenben állok rendelkezésére!

Tisztelettel:

Mészáros Attila
Ügyvezető & Tulajdonos
06 20 981 9460